Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος με έδρα τα Σελιανίτικα του Δ. Αιγιαλείας, στο Ν. Αχαΐας   είναι ένας Μη-Κερδοσκοπικός  και Μη-Κυβερνητικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το έτος 2008 με την αριθ. 46/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου.

Ως Μ.Κ.Ο. είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Συλλόγων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Π.Ε. Αχαΐας με αύξοντα αριθμό: 495, αποτελεί τον μοναδικό πολιτιστικό φορέα στο Δήμο Αιγιαλείας που είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Αθλητισμού κ Πολιτισμού με αύξοντα αριθμό. 898, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Μητρώο (Participant Identification Code) με PIC Number: 938568703. 

Ο σύλλογος επίσης είναι μέλος του Πανελλήνιου Παρατηρητηρίου της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και του Δικτύου Υπεύθυνων Οργανισμών & Ενεργών Πολιτών της Quality Net. 

 Το 2013, με σκοπό την ευόδωση των καταστατικών στόχων τόσο του Συλλόγου όσο και για  την άμεση αντιμετώπιση του Οικονομικού και  Κοινωνικού Αποκλεισμού κατοίκων του Νομού, οι ιδρυτές και τα μέλη του Συλλόγου προέβησαν σε τροποποίηση του καταστατικού  (με την αριθ. 12 / 2013 Διάταξη του Ειρηνοδίκη Αιγιάλειας), ώστε να ανταποκριθούν στο κενό στήριξης των σύγχρονων αναγκών μιας αλληλέγγυας Κοινωνίας Πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Αιγιαλείας και του Νομού Αχαΐας. 

 Σήμερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος απαρτίζεται από 200+ ενεργά μέλη (εκ των οποίων 60 είναι νέοι έως 30 ετών, μια πλειάδα Εθελοντών, Χορηγών, Συνεργατών και είναι οργανωμένος σε (2) δύο διακριτούς τομείς δραστηριοποίησης: 

Α) Τοπικές Πολιτιστικές Δράσεις, και 

Β) Εθνικές και Διακρατικές Συνεργασίες.

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος, Τ.Θ. 0, Σελιανίτικα,  Δ. Αιγιαλείας, 25100 Fax: 2691074157 , url: www.selianitka.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Δείτε το πλήρες Προφίλ του Συλλόγου, εδώ: 

Δείτε το πλήρες Καταστατικό του Συλλόγου, εδώ: 

comments

Η ομάδα μας!

item1
item2
item3
item4